Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Read More.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Small Compact Digitals by Canon 
Thread started 05 Jun 2002 (Wednesday) 14:52
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Slide Show with IXUS

 
bosqui
Hatchling
5 posts
Joined Jun 2002
     
Jun 05, 2002 14:52 |  #1

I need to give PowerPoint Presentations with a projector out of my office.
Instead of carrying a laptop, sometimes I use my IXUS 300, after uploading the slides in jpg format. It's really cool!

In the manual I discovered the option of organizing slide shows in the camera (not in the PC), opening the camera window in Zoombrowser!

But now I have tried to use the Slide Show option in the Camera Window of Zoombrowser and it is not available (it is greyed) and I can only select the radio button corresponding to DPOF!

Have somebody any idea about why that option is not available?

Thanks




  
  LOG IN TO REPLY
Rustle
Member
207 posts
Joined Apr 2002
     
Jun 05, 2002 16:18 |  #2

I've never used the slideshow feature on my S30, but I just tried it with ZB 3.2.1. Opened the My Camera window, uploaded some photos, and then clicked the Slideshow/DPOF button to open the arranging window. It worked fine for me, so I'm not sure why the option is greyed out on your computer. What version of ZB are you on?

Russ




  
  LOG IN TO REPLY
bosqui
THREAD ­ STARTER
Hatchling
5 posts
Joined Jun 2002
     
Jun 06, 2002 13:46 |  #3

I am using ZB 2.6.

I follow exactly the steps you mentionned and my slide option is grey :-(

In fact I had a try with the new version. Instead of downloading the upgrade, I used the CD of a friend who I convinced recentley of buying the IXUS!

Stupid of me! Installing the new ZB erased all the EXIF information! No data, no Thumbnail in videos...

Fortunatelly the Restore command in XP is magic and I went back to 2.6... I decided to stay in the old version...




  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

1,958 views & 0 likes for this thread
Slide Show with IXUS
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Small Compact Digitals by Canon 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.0forum software
version 2.0 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is insurfr
676 guests, 341 members online
Simultaneous users record so far is 6430, that happened on Dec 03, 2017

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.