Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Read More.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS News & Rumors Photography Industry News
Thread started 30 Jun 2017 (Friday) 11:20
Prev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

Photobucket Goes Rogue

 
John
Goldmember
John's Avatar
1,398 posts
Joined Oct 2006
Jul 20, 2017 02:40 |  #226

Hah, never seen the embed image tool on the bottom left of the post area until now. It will help with the troubleshooting on my end.

Still, not entirely sure why it is saying no response, zero bytes received. If I do a curl call on the HTTPS url, it returns 200 HTTP code with the correct mime-type:

[john@edge ~]# curl -sivo /dev/null "https://httpix.com/im​ages/wilt/2017/07/18/f​000e761416911a2d9b3d17​695f53f7f.jpg"
* About to connect() to httpix.com port 443 (#0)
* Trying 104.27.128.111... connected
* Connected to httpix.com (104.27.128.111) port 443 (#0)
* Initializing NSS with certpath: sql:/etc/pki/nssdb
* CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
CApath: none
* SSL connection using TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_A​ES_128_GCM_SHA256
* Server certificate:
* subject: CN=sni35283.cloudflare​ssl.com,OU=PositiveSSL Multi-Domain,OU=Domain Control Validated
* start date: Jul 16 00:00:00 2017 GMT
* expire date: Nov 10 23:59:59 2017 GMT
* common name: sni35283.cloudflaressl​.com
* issuer: CN=COMODO ECC Domain Validation Secure Server CA 2,O=COMODO CA Limited,L=Salford,ST=G​reater Manchester,C=GB
> GET /images/wilt/2017/07/1​8/f000e761416911a2d9b3​d17695f53f7f.jpg HTTP/1.1
> User-Agent: curl/7.19.7 (x86_64-redhat-linux-gnu) libcurl/7.19.7 NSS/3.27.1 zlib/1.2.3 libidn/1.18 libssh2/1.4.2
> Host: httpix.com
> Accept: */*
>
< HTTP/1.1 200 OK
< Date: Thu, 20 Jul 2017 07:33:42 GMT
< Content-Type: image/jpeg
< Content-Length: 67915
< Connection: keep-alive
< Set-Cookie: __cfduid=def884dc1bd4c​f42f0485f099d93939e915​00536022; expires=Fri, 20-Jul-18 07:33:42 GMT; path=/; domain=.httpix.com; HttpOnly
< Last-Modified: Tue, 18 Jul 2017 16:13:24 GMT
< ETag: "596e33a4-1094b"
< Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubdomains;
< Accept-Ranges: bytes
< Server: cloudflare-nginx
< CF-RAY: 38143bdbba2d5819-DFW


john | gear | web hosting deal for POTN members!

LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)
Pekka
El General Moderator
Pekka's Avatar
17,238 posts
Gallery: 33 photos
Joined Mar 2001
Hellsinki, Finland
Post has been edited 4 months ago by Pekka.
Jul 20, 2017 05:05 |  #227

John wrote in post #18406455 (external link)
Hah, never seen the embed image tool on the bottom left of the post area until now. It will help with the troubleshooting on my end.

Still, not entirely sure why it is saying no response, zero bytes received. If I do a curl call on the HTTPS url, it returns 200 HTTP code with the correct mime-type:


I did some debugging from POTN server and I found that when httpix.com fails to connect with SSL...

> curl -svo /dev/null https://httpix.com/ 2>&1 | egrep -v "^{.*$|^}.*$|^\* http.*$"
* About to connect() to httpix.com port 443 (#0)
* Trying 104.27.129.111...
* Connected to httpix.com (104.27.129.111) port 443 (#0)
* Initializing NSS with certpath: sql:/etc/pki/nssdb
* CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
CApath: none
* NSS error -12286 (SSL_ERROR_NO_CYPHER_O​VERLAP)
* Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).
* Error in TLS handshake, trying SSLv3...
> GET / HTTP/1.1
> User-Agent: curl/7.29.0
> Host: httpix.com
> Accept: */*
>
* Connection died, retrying a fresh connect
* Closing connection 0
* Issue another request to this URL: 'https://httpix.com/'
* About to connect() to httpix.com port 443 (#1)
* Trying 104.27.129.111...
* Connected to httpix.com (104.27.129.111) port 443 (#1)
* TLS disabled due to previous handshake failure
* CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
CApath: none
* NSS error -12286 (SSL_ERROR_NO_CYPHER_O​VERLAP)
* Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).
* Closing connection 1


... Cloudfare's own test site connects fine from POTN (http error 520 is foobar, as this a command line contact: https://support.cloudf​lare.com ...turning-an-unknown-error) (external link):

> curl -svo /dev/null https://whiskytango.us​/ 2>&1 | egrep -v "^{.*$|^}.*$|^\* http.*$"
* About to connect() to whiskytango.us port 443 (#0)
* Trying 104.16.187.208...
* Connected to whiskytango.us (104.16.187.208) port 443 (#0)
* Initializing NSS with certpath: sql:/etc/pki/nssdb
* CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
CApath: none
* SSL connection using TLS_RSA_WITH_AES_128_C​BC_SHA
* Server certificate:
* subject: CN=ssl462575.cloudflar​essl.com,OU=PositiveSS​L Multi-Domain,OU=Domain Control Validated
* start date: Dec 15 00:00:00 2016 GMT
* expire date: Oct 12 23:59:59 2017 GMT
* common name: ssl462575.cloudflaress​l.com
* issuer: CN=COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA 2,O=COMODO CA Limited,L=Salford,ST=G​reater Manchester,C=GB
> GET / HTTP/1.1
> User-Agent: curl/7.29.0
> Host: whiskytango.us
> Accept: */*
>
< HTTP/1.1 520 Origin Error
< Date: Thu, 20 Jul 2017 09:37:38 GMT
< Content-Type: text/html; charset=UTF-8
< Transfer-Encoding: chunked
< Connection: keep-alive
< Set-Cookie: __cfduid=d83438f3cd986​c2c5d46e8a237342cb4615​00543458; expires=Fri, 20-Jul-18 09:37:38 GMT; path=/; domain=.whiskytango.us​; HttpOnly
< Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:01 GMT
< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
< Pragma: no-cache
< X-Frame-Options: SAMEORIGIN
< Server: cloudflare-nginx
< CF-RAY: 3814f168699f535c-MIA
<
* Connection #0 to host whiskytango.us left intact

And from my dev installation SSL also works ok:

> curl -svo /dev/null https://whiskytango.us​/ 2>&1 | egrep -v "^{.*$|^}.*$|^\* http.*$"
* About to connect() to whiskytango.us port 443 (#0)
* Trying 104.16.187.208...
* Connected to whiskytango.us (104.16.187.208) port 443 (#0)
* Initializing NSS with certpath: sql:/etc/pki/nssdb
* CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
CApath: none
* SSL connection using TLS_RSA_WITH_AES_128_C​BC_SHA
* Server certificate:
* subject: CN=ssl462575.cloudflar​essl.com,OU=PositiveSS​L Multi-Domain,OU=Domain Control Validated
* start date: Dec 15 00:00:00 2016 GMT
* expire date: Oct 12 23:59:59 2017 GMT
* common name: ssl462575.cloudflaress​l.com
* issuer: CN=COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA 2,O=COMODO CA Limited,L=Salford,ST=G​reater Manchester,C=GB
> GET / HTTP/1.1
> User-Agent: curl/7.29.0
> Host: whiskytango.us
> Accept: */*
>
< HTTP/1.1 520 Origin Error
< Date: Thu, 20 Jul 2017 09:37:38 GMT
< Content-Type: text/html; charset=UTF-8
< Transfer-Encoding: chunked
< Connection: keep-alive
< Set-Cookie: __cfduid=d83438f3cd986​c2c5d46e8a237342cb4615​00543458; expires=Fri, 20-Jul-18 09:37:38 GMT; path=/; domain=.whiskytango.us​; HttpOnly
< Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:01 GMT
< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
< Pragma: no-cache
< X-Frame-Options: SAMEORIGIN
< Server: cloudflare-nginx
< CF-RAY: 3814f168699f535c-MIA
<
* Connection #0 to host whiskytango.us left intact


So, maybe we could take this to PM because I do not think people are interested in these sort of technical details? :)

I have set up a testing page for you, I'll pm the url now.

The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 1.4 Changelog (installed here now)

LOG IN TO REPLY
Wilt
Reader's Digest Condensed version of War and Peace [POTN Vol 1]
Wilt's Avatar
39,169 posts
Gallery: 1 photo
Joined Aug 2005
Belmont, CA
Post has been last edited 4 months ago by Wilt. 5 edits done in total.
Jul 20, 2017 15:22 as a reply to post 18406144 |  #228

Trying an experiment as suggested by davesrose...

IMAGE: http://httpix.com/images/wilt/2017/07/18/f000e761416911a2d9b3d17695f53f7f.jpg

IMAGE: http://httpix.com/images/wilt/2017/07/18/e2ae9a3c27ea66cd7c3448df70f01ef0.md.jpg
[IMAGE'S LINK: http://httpix.com/imag​e/R2b1] (external link)

...seems to be HALF successful.

[edit: davesrose later found that I had inadvertantly changed only one of two 'https' references to 'http' in the second image's link; fixing it made the send image appear correctly]

You need to give me OK to edit your image and repost! Keep POTN alive and well with member support http://photography-on-the.net/forum/donate.p​hp
Canon dSLR system, Olympus OM 35mm system, Bronica ETRSi 645 system, Horseman LS 4x5 system, Metz flashes, Dynalite studio lighting, and too many accessories to mention

LOG IN TO REPLY
davesrose
Goldmember
2,869 posts
Joined Apr 2007
Atlanta, GA
Jul 20, 2017 16:11 as a reply to Wilt's post |  #229

Wilt, I see that your second link still has https . You need to change the link inside the image bracket to be nonsecure (http).


Canon 5D mk III , 7D mk II
EF 135mm 2.0L, EF 70-200mm 2.8L IS II, EF 24-70 2.8L II, EF 50mm 1.4, EF 100mm 2.8L Macro, EF 16-35mm 4L IS, Sigma 150-600mm C, 580EX, 600EX-RT, MeFoto Globetrotter tripod, grips, Black Rapid RS-7, CAMS plate and strap system, Lowepro Flipside 500 AW, and a few other things...
smugmug (external link)

LOG IN TO REPLY
Wilt
Reader's Digest Condensed version of War and Peace [POTN Vol 1]
Wilt's Avatar
39,169 posts
Gallery: 1 photo
Joined Aug 2005
Belmont, CA
Jul 20, 2017 16:14 as a reply to davesrose's post |  #230

thanks for catching that, Dave. I modified the link (in TWO places, not just one as I originally had changed)


You need to give me OK to edit your image and repost! Keep POTN alive and well with member support http://photography-on-the.net/forum/donate.p​hp
Canon dSLR system, Olympus OM 35mm system, Bronica ETRSi 645 system, Horseman LS 4x5 system, Metz flashes, Dynalite studio lighting, and too many accessories to mention

LOG IN TO REPLY
peteg1
Goldmember
peteg1's Avatar
Joined Apr 2008
Colorado
Post has been last edited 4 months ago by peteg1. 12 edits done in total.
Jul 20, 2017 21:00 |  #231

Still having a problem, (domain.com/images/you​rimage.jpg).

IMAGE NOT FOUND IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
Byte size: ZERO | Content warning: NOT AN IMAGE

IMAGE: https://pgoonis.com/image/_DSC3059---Copy.jpg

IMAGE: https://pgoonis.com/image/1Z9A1799-bw.jpg
IMAGE NOT FOUND IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
Byte size: ZERO | Content warning: NOT AN IMAGE

Zenfolioexternal link
Gear List

LOG IN TO REPLY
peteg1
Goldmember
peteg1's Avatar
Joined Apr 2008
Colorado
Post has been last edited 4 months ago by peteg1. 2 edits done in total.
Jul 20, 2017 21:11 |  #232

Well got my test image to post, now I need to remember how I did it.

It did post now it's gone.


Zenfolioexternal link
Gear List

LOG IN TO REPLY
davesrose
Goldmember
2,869 posts
Joined Apr 2007
Atlanta, GA
Post has been edited 4 months ago by davesrose.
Jul 20, 2017 21:28 as a reply to peteg1's post |  #233

Hi Pete. I checked your link and see that it goes to your site's cPanel admin login. The image seems to be in your public_html root folder. I'd create an images folder in that public_html folder, and then if you know your domain, it would be domain.com/images/your​image.jpg


Canon 5D mk III , 7D mk II
EF 135mm 2.0L, EF 70-200mm 2.8L IS II, EF 24-70 2.8L II, EF 50mm 1.4, EF 100mm 2.8L Macro, EF 16-35mm 4L IS, Sigma 150-600mm C, 580EX, 600EX-RT, MeFoto Globetrotter tripod, grips, Black Rapid RS-7, CAMS plate and strap system, Lowepro Flipside 500 AW, and a few other things...
smugmug (external link)

LOG IN TO REPLY
peteg1
Goldmember
peteg1's Avatar
Joined Apr 2008
Colorado
Post has been edited 4 months ago by peteg1.
Jul 21, 2017 05:26 |  #234

Thank you.

Test:

IMAGE: http://pgoonis.com/image/_DSC2592.jpg

Zenfolioexternal link
Gear List

LOG IN TO REPLY
peteg1
Goldmember
peteg1's Avatar
Joined Apr 2008
Colorado
Post has been edited 4 months ago by peteg1.
Jul 21, 2017 20:36 |  #235

I believe I've got it, for now. Thanks everyone.


Zenfolioexternal link
Gear List

LOG IN TO REPLY
digital ­ paradise
Cream of the Crop
digital paradise's Avatar
12,118 posts
Gallery: 9 photos
Joined Oct 2009
Jul 28, 2017 12:31 |  #236

I stopped following for a while. Where is this at now. I got an email from Photobucket saying I was grandfathered in but I never read it all. Anyone get it as well? Is this for a short time period or forever.

I contacted support as well. Thanks


Image Editing OK

Website (external link) ~ Buy/Sell Feedback

LOG IN TO REPLY
Ballen ­ Photo
THREAD ­ STARTER
Moderator
Ballen Photo's Avatar
19,481 posts
Joined Nov 2003
Southern Nevada and Idaho
Jul 28, 2017 12:43 |  #237

digital paradise wrote in post #18413431 (external link)
I stopped following for a while. Where is this at now. I got an email from Photobucket saying I was grandfathered in but I never read it all. Anyone get it as well? Is this for a short time period or forever.

I contacted support as well. Thanks

I suspect this is damage control on their part. One bad decision caused everybody a lot of grief, including them.


The Captain and crew finally got their stuff together, now if we can only remember where we left it. :cool:

LOG IN TO REPLY
Wilt
Reader's Digest Condensed version of War and Peace [POTN Vol 1]
Wilt's Avatar
39,169 posts
Gallery: 1 photo
Joined Aug 2005
Belmont, CA
Jul 28, 2017 12:47 as a reply to digital paradise's post |  #238

Photobucket still is working fine for me, although I have a 'free' account but pay the small monthly feed for 'ad free' status. I have done research into a number of alternatives to Photobucket, but have not yet chosen a hosting site, as the site I prefer is relying upon a 'patch' to work properly with POTN so I am not rushing to start paying for and using that hosting site.


You need to give me OK to edit your image and repost! Keep POTN alive and well with member support http://photography-on-the.net/forum/donate.p​hp
Canon dSLR system, Olympus OM 35mm system, Bronica ETRSi 645 system, Horseman LS 4x5 system, Metz flashes, Dynalite studio lighting, and too many accessories to mention

LOG IN TO REPLY
digital ­ paradise
Cream of the Crop
digital paradise's Avatar
12,118 posts
Gallery: 9 photos
Joined Oct 2009
Jul 28, 2017 12:57 |  #239

Thanks. I'm the 50 plus and can link but I sure won't pay $39 a month. If it goes south I will look into setting up a secondary site at Zenfolio like Jake (I believe) suggested. I may just explore that. Been a little nuts lately maintaining my house and cottage but finally getting a break from that.


Image Editing OK

Website (external link) ~ Buy/Sell Feedback

LOG IN TO REPLY
shumicse
Member
160 posts
Joined Aug 2013
Jul 31, 2017 05:44 |  #240

Some kind of warning should be given before such kind of disaster!




LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

30,812 views & 123 likes for this thread
Photobucket Goes Rogue
FORUMS News & Rumors Photography Industry News


Not a member yet? Click here to register to the forums.
Registered members get all the features: search, following threads, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, settings, view hosted photos, own reviews and more...


AAA

Send feedback to staff    •   Jump to forum...    •   Rules    •   Index    •   New posts    •   RTAT    •   'Best of'    •   Gallery    •   Gear    •   Reviews    •   Polls

COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy policy and cookie usage info.

POWERED BY AMASS 1.4version 1.4
made in Finland
by Pekka Saarinen
for photography-on-the.net
Spent 0.0021 for 6 database queries.
PAGE COMPLETED IN 0.09s
Latest registered member is BradMD96
824 guests, 414 members online
Simultaneous users record so far is 6106, that happened on Jun 09, 2016