Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Read More.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting
Thread started 12 Sep 2017 (Tuesday) 15:15
Prev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

What's a good 3rd party flash ?

 
strobe ­ monkey
THREAD ­ STARTER
Goldmember
strobe monkey's Avatar
1,227 posts
Joined Apr 2008
Arizona
Post has been edited 1 month ago by strobe monkey.
Sep 17, 2017 10:13 |  #16

Ok I have reset my tablet and no go.. I then remembered, my wife has the same tablet so I borrowed hers and tried adorama website on the samsung internet browser, and I had the same ssl issue, what's sad is that I remember I bought these tablets from adorama 2 or 3 years ago :)
Anyway I can use the other browser so I ain't bothered now.

=======
I had a few modified 540EZ's and the stigma 500. But I sold them all before I came to USA (I lived in UK).


6D, 7D, EF35 f2, EF50 f1.4, EF50 f1.8
Sold:
EF 70-200 F4, EF 24-105L, EF 24-70L, EF 17-40L, EF 85 f1.8, Stigma 10-20

LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)
filmuser
Member
Joined Jul 2016
Sep 17, 2017 10:35 |  #17

Nobody mentioned Qflash trio.




LOG IN TO REPLY
John ­ from ­ PA
Cream of the Crop
7,356 posts
Joined May 2003
Southeast Pennsylvania
Sep 17, 2017 12:18 |  #18

strobe monkey wrote in post #18454150 (external link)
Ok I have reset my tablet and no go.. I then remembered, my wife has the same tablet so I borrowed hers and tried adorama website on the samsung internet browser, and I had the same ssl issue, what's sad is that I remember I bought these tablets from adorama 2 or 3 years ago :)

Do you get any message with the error? Be specific as to wording.




LOG IN TO REPLY
HelenOster
That's me!
HelenOster's Avatar
4,289 posts
Joined Jul 2008
New York
Sep 17, 2017 15:16 |  #19

Temma wrote in post #18454142 (external link)
Don't be so sure.

I just got done working as a contractor at a large motor vehicle company and one of their websites not only is chronically buggy, the site support people are completely unhelpful and quite rude.

Having had a problem all day with my incoming email, I can say 100% that Zvi, the guy allocated to sort me out, could not have been more focussed or more kind.


Adorama Camera Customer Service Ambassador
Helen@adorama.com
http://twitter.com/Hel​enOsterexternal link
http://www.flickr.com/​people/22264746@N07/external link

LOG IN TO REPLY
strobe ­ monkey
THREAD ­ STARTER
Goldmember
strobe monkey's Avatar
1,227 posts
Joined Apr 2008
Arizona
Post has been edited 1 month ago by strobe monkey.
Sep 17, 2017 15:55 |  #20

John from PA wrote in post #18454238 (external link)
Do you get any message with the error? Be specific as to wording.

IMAGE: https://farm5.staticflickr.com/4342/36451893354_64b88db8a7_b.jpg

IMAGE: https://farm5.staticflickr.com/4412/36891685690_3127a46096_b.jpg

6D, 7D, EF35 f2, EF50 f1.4, EF50 f1.8
Sold:
EF 70-200 F4, EF 24-105L, EF 24-70L, EF 17-40L, EF 85 f1.8, Stigma 10-20

LOG IN TO REPLY
Temma
Senior Member
Joined Sep 2009
Rocky River, Ohio
Post has been edited 1 month ago by Temma.
Sep 17, 2017 16:07 |  #21

HelenOster wrote in post #18454345 (external link)
Having had a problem all day with my incoming email, I can say 100% that Zvi, the guy allocated to sort me out, could not have been more focussed or more kind.

It's nice when they are, awful when they're not, especially when you're trying to help somebody at a dealership with a problem and the company's own web site's support staff act like they just don't care.

Personally, I've never had that kind of problem with Adorama's site.




LOG IN TO REPLY
Temma
Senior Member
Joined Sep 2009
Rocky River, Ohio
Sep 17, 2017 16:14 |  #22

strobe monkey wrote in post #18454375 (external link)
QUOTED IMAGE
QUOTED IMAGE

What browser on what platform are you using?

This happens sometimes on Internet Explorer, either when SSL/TLS aren't configured properly in "Internet Options => Advanced", or when the browser needs to be in "Compatibility Mode".

As I previously alluded to, there are some sites which require very particular settings. Some actually require more than one browser to do different things, due to how particular pages are coded.

If you're using iE, I'd try turning on "Compatibility Mode", then turning on all of the "SSL/TLS" options in "Internet Options => Advanced".




LOG IN TO REPLY
strobe ­ monkey
THREAD ­ STARTER
Goldmember
strobe monkey's Avatar
1,227 posts
Joined Apr 2008
Arizona
Sep 17, 2017 18:30 |  #23

Temma wrote in post #18454386 (external link)
What browser on what platform are you using?

This happens sometimes on Internet Explorer, either when SSL/TLS aren't configured properly in "Internet Options => Advanced", or when the browser needs to be in "Compatibility Mode".

As I previously alluded to, there are some sites which require very particular settings. Some actually require more than one browser to do different things, due to how particular pages are coded.

If you're using iE, I'd try turning on "Compatibility Mode", then turning on all of the "SSL/TLS" options in "Internet Options => Advanced".

It's the native samsung web browser. I couldn't find those options you listed.


6D, 7D, EF35 f2, EF50 f1.4, EF50 f1.8
Sold:
EF 70-200 F4, EF 24-105L, EF 24-70L, EF 17-40L, EF 85 f1.8, Stigma 10-20

LOG IN TO REPLY
Temma
Senior Member
Joined Sep 2009
Rocky River, Ohio
Sep 17, 2017 19:06 |  #24

strobe monkey wrote in post #18454445 (external link)
It's the native samsung web browser. I couldn't find those options you listed.

I used to have a Samsung phone. I didn't use their browser.

Try downloading Chrome or Dolphin. Either should be in the app store.




LOG IN TO REPLY
John ­ from ­ PA
Cream of the Crop
7,356 posts
Joined May 2003
Southeast Pennsylvania
Post has been edited 1 month ago by John from PA.
Sep 17, 2017 21:06 |  #25

I would try the steps in my previous link or this link...https://www.digitbin.c​om/fix-https-ssl-error-android/ (external link). Don't do the device reset that is usually listed last. There is just too much work involved.

As others have suggested, Google Chrome for Android is a much better browser than the stock Android browser. Look for it in the Google Play store.




LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

11,964 views & 12 likes for this thread
What's a good 3rd party flash ?
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting


Not a member yet? Click here to register to the forums.
Registered members get all the features: search, following threads, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, settings, view hosted photos, own reviews and more...


AAA

Send feedback to staff    •   Jump to forum...    •   Rules    •   Index    •   New posts    •   RTAT    •   'Best of'    •   Gallery    •   Gear    •   Reviews    •   Polls

COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy policy and cookie usage info.

POWERED BY AMASS 1.4version 1.4
made in Finland
by Pekka Saarinen
for photography-on-the.net
Spent 0.00118 for 7 database queries.
PAGE COMPLETED IN 0.08s
Latest registered member is takoyaki
416 guests, 271 members online
Simultaneous users record so far is 6106, that happened on Jun 09, 2016