Canon Digital Photography Forums  

Go Back   Canon Digital Photography Forums > 'Equipment Talk' section > Canon EOS Digital Cameras
Register Rules FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21st of December 2004 (Tue)   #1
HKFEVER
Senior Member
 
HKFEVER's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Hong Kong
Posts: 1,547
Default Flash issue

Please advise how to set the flash for the following:

- I want the MKII to take 2 to 10 sec night scent;
- And I want the flash to flash just before the shutter close.

So I can have a very shape background night scent and have a good expo foreground.
HKFEVER is offline   Reply With Quote
This ad block will go away when you log in as member
Old 21st of December 2004 (Tue)   #2
cmM
Goldmember
 
cmM's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Chicago / San Francisco
Posts: 5,705
Default Re: Flash issue

second courtain sync.
One of your custom functions on the flash, not sure which one on the 580
cmM is offline   Reply With Quote
Old 21st of December 2004 (Tue)   #3
HKFEVER
Senior Member
 
HKFEVER's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Hong Kong
Posts: 1,547
Default Re: Flash issue

Thank you, I really need to dig in the manual again.
HKFEVER is offline   Reply With Quote
This ad block will go away when you log in as member
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue w/5D and flash Todd Reiner Canon EOS Digital Cameras 8 18th of April 2007 (Wed) 16:35
d20 flash issue jctorrey Small Flash and Studio Lighting 21 6th of February 2007 (Tue) 00:44
XT Flash Issue Murphy66 Small Flash and Studio Lighting 12 20th of September 2006 (Wed) 14:20
Flash issue stratos Small Flash and Studio Lighting 10 19th of September 2006 (Tue) 12:22
S400 flash issue nsxpower Small Compact Digitals by Canon 2 13th of January 2004 (Tue) 08:43


All times are GMT -5. The time now is 02:22.


Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This forum is not affiliated with Canon in any way and is run as a free user helpsite by Pekka Saarinen, Helsinki Finland. You will need to register in order to be able to post messages. Cookies are required for registering and posting. HTML in messages is not allowed, plain website addresses are automatically made active by the board.