Canon Digital Photography Forums  

Go Back   Canon Digital Photography Forums > 'Sharing Knowhow' section > Talk About Photography > Bird Talk
Register Rules FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18th of February 2012 (Sat)   #16
tonylong
do I really have to respond?
 
tonylong's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Vancouver, WA USA
Posts: 52,432
Default Re: Eage At Washington EagleCam

Quote:
Originally Posted by jhayesvw View Post
I dont get an image at all.
It is intermittent, for whatever reason, and also the eagles only show up at different times -- so normally you are looking at streaming video of a nest with the lake in the background. And then sometimes it just freezes up or goes away (like this morning).

I do check on it now and then and, if an eagle shows up I post here so that people who see the post can catch it if they see and act quickly!
__________________
Tony
Two Canon cameras (5DC, 30D), three Canon lenses (24-105, 100-400, 100mm macro)
Tony Long Photos on PBase
Wildlife project pics here, Biking Photog shoots here, "Suburbia" project here! Mount St. Helens, Mount Hood pics here
tonylong is offline   Reply With Quote
This ad block will go away when you log in as member
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Washington DC jvallido Critique Corner 10 12th of March 2009 (Thu) 08:33
Bald eage & nest dale65bama Birds 4 22nd of January 2008 (Tue) 19:42
Eage Picture erica67 Critique Corner 5 28th of February 2007 (Wed) 03:23
Washington Monument, Washington DC EOSAddict Nature & Landscapes 10 26th of June 2006 (Mon) 04:46
Washington Monument (Washington, D.C.) m22310 Critique Corner 1 24th of July 2003 (Thu) 19:36


All times are GMT -5. The time now is 06:27.


Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This forum is not affiliated with Canon in any way and is run as a free user helpsite by Pekka Saarinen, Helsinki Finland. You will need to register in order to be able to post messages. Cookies are required for registering and posting. HTML in messages is not allowed, plain website addresses are automatically made active by the board.