Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Read More.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Post Processing, Marketing & Presenting Photos Video and Sound Editing
Thread started 03 Dec 2013 (Tuesday) 07:25
Prev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

T3i - Why is my video playing without sound??

 
kbossen
Hatchling
1 post
Joined Dec 2013
Dec 03, 2013 07:25 |  #1

Can anyone help me? Recently my T3i is recording video but no audio. I can't seem to fix it. It worked well previously and I'm not sure what I did to mess it up! Any thoughts are appreciated!




LOG IN TO REPLY
yogestee
"my posts can be a little colourful"
yogestee's Avatar
13,829 posts
Gallery: 5 photos
Joined Dec 2007
Australia
Dec 07, 2013 06:10 |  #2

Did you accidently change any settings in the audio menu?


Jurgen
50D~700D~EOS M~GoPro Hero4 Silver~S95

http://www.pbase.com/j​urgentreue (external link)
The Title Fairy,, off with her head!!

LOG IN TO REPLY

553 views & 0 likes for this thread
T3i - Why is my video playing without sound??
FORUMS Post Processing, Marketing & Presenting Photos Video and Sound Editing


Not a member yet? Click here to register to the forums.
Registered members get all the features: search, following threads, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, settings, view hosted photos, own reviews and more...


AAA

Send feedback to staff    •   Jump to forum...    •   Rules    •   Index    •   New posts    •   RTAT    •   'Best of'    •   Gallery    •   Gear    •   Reviews    •   Polls

COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy policy and cookie usage info.

POWERED BY AMASS 1.4version 1.4
made in Finland
by Pekka Saarinen
for photography-on-the.net
Spent 0.00068 for 4 database queries.
PAGE COMPLETED IN 0.01s
Latest registered member is Photo8
929 guests, 455 members online
Simultaneous users record so far is 6106, that happened on Jun 09, 2016