Index  •   • New Posts  •   • RTAT  •   • "Best Of"  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
New Posts  •   • RTAT  •   • "Best Of"  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Small Compact Digitals by Canon
Thread started 07 Jul 2006 (Friday) 13:33
PREV/NEXT

Photos with horizontal lines from A95. Help!

 
Anna2006
Hatchling
2 posts
Joined Jul 2006
MORE INFO

I have purchased my PowerShot A95 fourteen months ago. The camera was working fine until last Monday. Then, with no apparent reason my camera started taking photos with horizontal lines. The viewer is working fine, only the pictures get the lines. I will try to attach a sample photo with my post. I have never dropped my camera. I have reset my camera and formatted the CF card. Also used another CF card. Nothing helped. I have contacted Cannon service. I hope that they will respond soon. Before I hear from them, I would like to know your opinion about the possible problem. In case I have to send my camera for repair, do you think that it is worth to do it? I am waiting for you opinions. Anna

Jul 07, 2006 13:33



LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)
adas
Goldmember
adas's Avatar
1,473 posts

Joined Aug 2004
MORE INFO

Feel free to post an example. Horizontal lines are many kinds and causes.

Jul 08, 2006 14:12

6D, 20D, S95

LOG IN TO REPLY
GODzillaSDM
Hatchling
2 posts
Joined Nov 2006
MORE INFO

I too am getting these horizontal lines. (I HAVE a Canon SD200 btw.) The viewer looks fine, and even the video mode is fine. The problem is in the picture, which looks like interlace. I wasn't having any problems before.

I did come back from a flight, and gone thru the x-ray twice. Think that could've caused a problem?

here are a couple examples

IMAGE NOT FOUND IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
http://img417.imagesha​ck.us/img417/5479/clas​sroomvt9.jpgexternal link
HTTP response: NOT FOUND | MIME changed to 'image/png'


and

IMAGE NOT FOUND IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
http://img433.imagesha​ck.us/img433/5160/test​picyt7.jpgexternal link
HTTP response: NOT FOUND | MIME changed to 'image/png'


Any help would be greatly appreciated!! Thanks.

Nov 03, 2006 16:12 as a reply to adas's post 3 months earlier.



LOG IN TO REPLY
sd300needshelp
Hatchling
3 posts
Joined Jun 2006
MORE INFO

My sd300 is doing the exact same thing! Somebody help!

Nov 07, 2006 00:30



LOG IN TO REPLY
Action_Man
Goldmember
Action_Man's Avatar
2,561 posts

Joined Jan 2006

England, Nr Europe
MORE INFO

Look in the link below - see if that helps at all ...

http://photography-on-the.net/forum/showthre​ad.php?t=81290

Nov 07, 2006 04:25

Gordon
http://www.justmacro.c​omexternal link

LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

12,880 views & 0 likes for this thread
Photos with horizontal lines from A95. Help!
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Small Compact Digitals by Canon

NOT A MEMBER YET? CLICK HERE TO REGISTER TO THE FORUMS
Registered members get all the features: search, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, own reviews...




SEND FEEDBACK TO STAFF    •   JUMP TO FORUM    •   FORUM RULES    •   Index    •   New Posts    •   RTAT    •   "Best Of"    •   Gallery    •   Gear    •   Reviews    •   Polls

COOKIES DISCLAIMER: By using this site you agree that some cookies will be stored on your browser. For unlogged users we store one session id cookie. For registered members we store (in addition to login session cookie) only cookies that are essential for required functionality. We do not store any personal tracking data in cookies or other browsers' data storage methods.

POWERED BY AMASS 1.1version 1.1
made in Finland
by Pekka Saarinen
for photography-on-the.net
Spent 0.00095 for 4 database queries.
PAGE COMPLETED IN 0.01s
Latest registered member is Dog Off Leash
947 guests, 796 members online
Simultaneous users record so far is 3341, that happened on Dec 11, 2014