Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Read More.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Canon EOS Digital Cameras 
Thread started 03 Dec 2006 (Sunday) 18:11
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Hey everyone ..

 
Muntzster
Member
67 posts
Joined Dec 2006
     
Dec 03, 2006 18:11 |  #1

I just bought a Rebel XT and I am pretty much a noob at photography but I have a small question.

With the camera in Automatic mode I took these pictures:

IMAGE NOT FOUND
IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
HTTP response: NOT FOUND | MIME changed to 'image/png'


IMAGE NOT FOUND
IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
HTTP response: NOT FOUND | MIME changed to 'image/png'



But in M mode I get this:

IMAGE NOT FOUND
IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
HTTP response: NOT FOUND | MIME changed to 'image/png'


Is it over exposure ?



  
  LOG IN TO REPLY
Miyagi-san
Goldmember
Avatar
2,129 posts
Likes: 1
Joined Sep 2006
Location: Scott AFB, IL
     
Dec 03, 2006 18:18 |  #2

yes, among other things lol :)

i recommend starting out in Av mode perhaps...it's great for starting out with :)


".....Nice camera! .....How many times zoom?!?"

  
  LOG IN TO REPLY
themirage
Senior Member
Avatar
611 posts
Joined Dec 2005
Location: Marion, Iowa
     
Dec 03, 2006 18:52 |  #3

If you take note of what you settings are being chosen in Automatic mode, and enter that in M(anual) mode you will most likely get the same image.

I think iso in auto is between 100-400


-Michael

Gear List

Designs of Utopia (external link)
SmugMug Gallery (external link)
˙ǝɹnʇɐuƃıs ʎɯ uı pǝʇsǝɹǝʇuı ʎllɐǝɹ ǝɹɐ noʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

1,026 views & 0 likes for this thread
Hey everyone ..
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Canon EOS Digital Cameras 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.0forum software
version 2.0 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is insurfr
788 guests, 426 members online
Simultaneous users record so far is 6430, that happened on Dec 03, 2017

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.