Canon Digital Photography Forums  

Go Back   Canon Digital Photography Forums > 'Equipment Talk' section > Small Compact Digitals by Canon
Register Rules FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 9th of July 2002 (Tue)   #1
papa
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 18
Default S330 Start-Up Image and Sound

I've changed the Start-up image on my S330 but now I find that sometimes it starts up without displaying the image or playing the startup sound. Anyone else experiencing the same weird behavior?
papa is offline   Reply With Quote
This ad block will go away when you log in as member
Old 9th of July 2002 (Tue)   #2
Inactive member 38
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 18
Default Re: S330 Start-Up Image and Sound

I have an S30. If the LCD is set to off when the camera is shut down, it will still be off when the camera is turned on again...on the S30 it will display the settings in white against a black background briefly then turn off. If this is the case, it won't show the startup image. Make sure the LCD is on before you shut down and see if that helps any.
Inactive member 38 is offline   Reply With Quote
Old 10th of July 2002 (Wed)   #3
papa
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 18
Default Re: S330 Start-Up Image and Sound

That's exactly how my s330 works. I had not figured out what was controlling when the start up image and sound would be played.

Thanks
papa is offline   Reply With Quote
This ad block will go away when you log in as member
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
START UP IMAGE ftlmo Small Compact Digitals by Canon 1 14th of December 2003 (Sun) 16:53
A useful start up image wenzej Canon G-series Digital Cameras 5 29th of September 2003 (Mon) 14:08
Reset my S330 ??? j4park4 Small Compact Digitals by Canon 2 12th of June 2003 (Thu) 08:58
Problems in adding a new S30 Start-up Image jjin Small Compact Digitals by Canon 2 7th of October 2002 (Mon) 17:55
What image and sound do you have as your startup? kinopio Small Compact Digitals by Canon 0 30th of June 2002 (Sun) 23:53


All times are GMT -5. The time now is 07:57.


Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This forum is not affiliated with Canon in any way and is run as a free user helpsite by Pekka Saarinen, Helsinki Finland. You will need to register in order to be able to post messages. Cookies are required for registering and posting. HTML in messages is not allowed, plain website addresses are automatically made active by the board.