Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Read More.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Post Processing, Marketing & Presenting Photos RAW, Post Processing & Printing
Thread started 12 Jun 2008 (Thursday) 08:55
Prev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

Wacom light Blinking

 
Ryan ­ W
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 12, 2008 08:55 |  #1

Okay ...

I've installed all the drivers for the Wacom Bamboo and when it's plugged in all it does is flash (quite slowly) It works so well on my laptop I love it :(

I phoned Wacom and they said maybe it's not getting enough power from the USB ... so I've tried them all now and none work :S

I run external hard drivs and stuff off the USB's and they all work fine :S ?

Any ideas :( ?


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)
Stocky
Senior Member
Stocky's Avatar
722 posts
Joined Feb 2008
Boston, MA
Jun 12, 2008 12:39 |  #2

how about a powered USB hub?


Always happy to hear some critique
gear list

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 12, 2008 15:22 |  #3

I dont know what that is ... but I'll check around for one :) thank you very very much :D


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 12, 2008 15:24 |  #4

Do you think this would be okay? :)

http://www.aria.co.uk ...-+Powered?productId=221​73external link


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Stocky
Senior Member
Stocky's Avatar
722 posts
Joined Feb 2008
Boston, MA
Jun 13, 2008 03:16 |  #5

That should be fine. I have used a variety of name brand and knock off USB products and the biggest difference is how long they last. If you aren't going to be plugging and unplugging your tablet all of the time then a cheap one should be fine.


Always happy to hear some critique
gear list

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 20, 2008 04:19 |  #6

Urgh! Mine came this morning ... All excited! Then it just did the same thing again! I'm getting very pee'd off now!

Any sugestions?

This is the message I get ...?

HOSTED PHOTO
please log in to view hosted photos in full size.

Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Bobster
Goldmember
Bobster's Avatar
4,942 posts
Joined May 2006
Dorset, England
Jun 20, 2008 05:15 |  #7

have you tried it with all other USB devices unplugged?


Robert Whetton (external link) Dorset Portrait & Events Photographer | Photoshop Guru
DIY Monitor Hood (external link) | Gear | Tweet (external link) | Google+ (external link) | FoCal 2 (external link)

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 20, 2008 06:12 |  #8

Nope ... Will now though ...


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 20, 2008 06:17 |  #9

No difference ... Accept the found New Hardware thing has stopp comming up altogether now :s and instead of making the 'du du' it goes ... 'du du du' (real quick)?


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Bobster
Goldmember
Bobster's Avatar
4,942 posts
Joined May 2006
Dorset, England
Jun 20, 2008 16:04 |  #10

do you have another machine you can try it on?


Robert Whetton (external link) Dorset Portrait & Events Photographer | Photoshop Guru
DIY Monitor Hood (external link) | Gear | Tweet (external link) | Google+ (external link) | FoCal 2 (external link)

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 21, 2008 09:37 |  #11

Sorry yeah - It works perfectly on my laptop ...

Right ... I just trieda new USB Mouse (been using an old one for a while) and the same message was coming up on that to (Data Invalid) ?

Thanks for all your help :)


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Colorblinded
Goldmember
Colorblinded's Avatar
2,353 posts
Joined Jul 2007
Jun 21, 2008 09:42 |  #12

That triple "du du du" usually means there's an error with the device setup. Have you tried uninstalling the software (and drivers) if there is any and reinstalling it? Does the tablet show up in the hardware manager?


http://www.colorblinde​dphoto.comexternal link
http://www.thecolorbli​ndphotographer.comexternal link

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 21, 2008 10:04 |  #13

Hardare manager? How do I look at that? lol

thanks! Ryan


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 21, 2008 10:45 |  #14

Deleted the Driver and Programs and reinstalled the driver, then it said there was a problem and to restart did that and still nothing ...

Here's what my Device manager looks like ... :)

HOSTED PHOTO
please log in to view hosted photos in full size.

Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
Ryan ­ W
THREAD ­ STARTER
Senior Member
287 posts
Joined Jun 2007
Newport South Wales
Jun 22, 2008 16:33 |  #15

Any ideas?

Cheers :)


Canon 400D (XTi), Sigma 24-70 2.8 (LOVE IT!), 18-55mm f/3.5-5.6 kit lens, 50mm f/1.8 Nifty 50, 90-300 mm cheapo! And a new Metz AF-4C Flashgun Woooo.
And a passion for photography.
www.rtwphotography.wor​dpress.comexternal link http://www.flickr.com/​photographs-by-ryanexternal link

LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as registered member)

6,467 views & 0 likes for this thread
Wacom light Blinking
FORUMS Post Processing, Marketing & Presenting Photos RAW, Post Processing & Printing


Not a member yet? Click here to register to the forums.
Registered members get all the features: search, following threads, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, settings, view hosted photos, own reviews and more...


AAA

Send feedback to staff    •   Jump to forum...    •   Rules    •   Index    •   New posts    •   RTAT    •   'Best of'    •   Gallery    •   Gear    •   Reviews    •   Polls

COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy policy and cookie usage info.

POWERED BY AMASS 1.4version 1.4
made in Finland
by Pekka Saarinen
for photography-on-the.net
Spent 0.00093 for 4 database queries.
PAGE COMPLETED IN 0.03s
Latest registered member is alexsayshallo
709 guests, 370 members online
Simultaneous users record so far is 6106, that happened on Jun 09, 2016