Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
Thread started 16 Dec 2012 (Sunday) 11:14
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

What am I doing wrong?

 
Luckless
Goldmember
3,064 posts
Likes: 187
Joined Mar 2012
Location: PEI, Canada
     
Dec 16, 2012 13:01 as a reply to  @ post 15373547 |  #16

Any chance you could record a video of your attempts, then post to youtube? Seems that we're a tad blind as to what is going on. A very detailed walk through, including the equipment and its settings, could help. (Also a good way to help you spot errors on your own. Excellent problem solving tool.)


Canon EOS 7D | EF 28 f/1.8 | EF 85 f/1.8 | EF 70-200 f/4L | EF-S 17-55 | Sigma 150-500
Flickr: Real-Luckless (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
c2thew
Goldmember
Avatar
3,929 posts
Likes: 4
Joined Aug 2008
Location: Not enough minerals.
     
Dec 16, 2012 13:06 |  #17

is there a way to calibrate your light meter?


Flickr (external link) |Gear|The-Digital-Picture (external link)|The $6 mic | MAGIC LANTERN (external link) | Welding Filter
Go Support Magic Lantern 2.3!!

  
  LOG IN TO REPLY
FEChariot
Goldmember
Avatar
4,424 posts
Gallery: 13 photos
Likes: 346
Joined Sep 2011
     
Dec 16, 2012 19:26 |  #18

id10t wrote in post #15373386 (external link)
I am using sync cord to my camera.

OK. At this point I would suggest looking into connection problems. Take a picture in manual mode with out out flash but properly exposed. Then add the flash with the same manual settings on the camera. Do your exposures change? If so I would make sure you have the right cord or if you have a broken cable. If you have a multi meter, olm out the pins.


Canon 7D/350D, Σ17-50/2.8 OS, 18-55IS, 24-105/4 L IS, Σ30/1.4 EX, 50/1.8, C50/1.4, 55-250IS, 60/2.8, 70-200/4 L IS, 85/1.8, 100/2.8 IS L, 135/2 L 580EX II, 430EX II * 2, 270EX II.

  
  LOG IN TO REPLY
ukcyberboy
Senior Member
Avatar
613 posts
Joined Mar 2010
Location: Liversedge
     
Dec 22, 2012 03:28 |  #19

id10t wrote in post #15373311 (external link)
Here is the pic, but when I downloaded it to my picasa the raw file was fine but the jpg looks like the pic as well as on my camera lcd. Very strange. It's the first pic, I don't know why those other pics are there, photobucket change since the last time I used it.
http://i48.photobucket​.com …/IMG_8597_zps68​6eb37c.jpg (external link)

I am not familiar with the camera settings but if your raw is fine then check picture settings for JPG, I would take a picture in raw the a jpg.


Body | Canon 6D |
Lens | Yongnuo 50mm 1.8 |
Lens | Canon 28-70 2.8 L |
Lens | Canon 70-200is F4 L |
Lighting | Yongnuo YN600RX |
Accessories | Various Bits |​

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

2,269 views & 0 likes for this thread
What am I doing wrong?
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is Gazmon2424
1149 guests, 230 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.