Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff AMASS Forum Software Talk 
Thread started 01 Dec 2014 (Monday) 19:41
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Bugs in AMASS

 
this thread is locked
Blurr ­ Cube
...a lucky id-iot that didn't get electrocuted...
Avatar
15,147 posts
Likes: 91
Joined Aug 2010
Location: Southern California
     
Jan 10, 2015 11:46 |  #436

In the Import Subscription, is this a bug? -?


"This list will stay available here for a long while. There is no hurry to do it all at once. You may also use it as check page for new posts in old subscribed threads!

THE COMMAND TO IMPORT IS BELOW THE THREAD LIST

ERROR 5"


| Canon EOS Systems |

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)
Pekka
THREAD ­ STARTER
El General Moderator
Avatar
17,800 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1556
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
Jan 10, 2015 11:54 |  #437

Blurr Cube wrote in post #17375545 (external link)
In the Import Subscription, is this a bug? -?


"This list will stay available here for a long while. There is no hurry to do it all at once. You may also use it as check page for new posts in old subscribed threads!

THE COMMAND TO IMPORT IS BELOW THE THREAD LIST

ERROR 5"

It means you have already imported all i.e. there are no threads in the old list that are not already in your current list.


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
Blurr ­ Cube
...a lucky id-iot that didn't get electrocuted...
Avatar
15,147 posts
Likes: 91
Joined Aug 2010
Location: Southern California
     
Jan 10, 2015 12:22 |  #438

Pekka wrote in post #17375555 (external link)
It means you have already imported all i.e. there are no threads in the old list that are not already in your current list.

Okay thanks. The "Error 5" message doesn't seem right though. ;-)a


| Canon EOS Systems |

  
  LOG IN TO REPLY
Lester ­ Wareham
Moderator
Avatar
28,260 posts
Gallery: 3246 photos
Best ofs: 6
Likes: 16263
Joined Jul 2005
Location: Hampshire, UK
     
Jan 10, 2015 12:27 |  #439

Not a bug, more of a nuance.

You know the little icon box AMASS display's when the local browser can't load an image. This has a link in that opens the image in another tab/page.

Would it be possible to have a link in the icon that retries the image load for that image rather than have to refresh the whole page?

For some reason I find this non-displaying image happens more often under AMASS. It happened less often with vb (I understand this is a local browser issue), but if it did happen one could right click the place-keeper icon and select "show Image".


My Photography Home Page (external link) RSS Feed (external link)
Gear List
FAQ on UV and Clear Protective Filters
Macrophotography by LordV

  
  LOG IN TO REPLY
mozaa
Member
Avatar
192 posts
Gallery: 4 photos
Likes: 106
Joined Jul 2009
Location: Brisbane, QLD, Australia
     
Jan 11, 2015 05:49 as a reply to  @ post 17374988 |  #440

did that fix the problem? I still keep getting the 500 posts and 90 days message too


Sony SLTA99V | Sony VCG-C99AM | Sony HVL-F60M | Sony HVL-RL1
Sony 24-70mm F2.8 Carl Zeiss | Sony 85mm f1.4 Carl Zeiss | Sony 70-400mm f4-5.6 G2 | Sony 50mm f2.8 Macro
flickr (external link) 500PX (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
rpolitsr
Moderator
Avatar
5,977 posts
Gallery: 5 photos
Likes: 25
Joined Jun 2005
Location: Quito - Ecuador
     
Jan 11, 2015 05:59 |  #441

mozaa wrote in post #17376759 (external link)
did that fix the problem? I still keep getting the 500 posts and 90 days message too

You have less than 500 posts, the message is correct for your post count


rafael
Canon EOS Rebel XT, EF-S 18-55mm f3.5-5.6 II, EF 50mm f1.8 II, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, speedlite 430EX, basic filters set.
My photo galleries (external link)
Marketplace: PAYPAL GIFT NO LONGER ALLOWED IN POTN

  
  LOG IN TO REPLY
Pekka
THREAD ­ STARTER
El General Moderator
Avatar
17,800 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1556
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
Jan 11, 2015 06:09 |  #442

mozaa wrote in post #17376759 (external link)
did that fix the problem? I still keep getting the 500 posts and 90 days message too

Your early access is now restored.


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
rpolitsr
Moderator
Avatar
5,977 posts
Gallery: 5 photos
Likes: 25
Joined Jun 2005
Location: Quito - Ecuador
     
Jan 11, 2015 06:17 |  #443

Pekka wrote in post #17376779 (external link)
Your early access is now restored.

Oh, well, I checked just the the post count, no mention of early access in mozaa's post.


rafael
Canon EOS Rebel XT, EF-S 18-55mm f3.5-5.6 II, EF 50mm f1.8 II, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, speedlite 430EX, basic filters set.
My photo galleries (external link)
Marketplace: PAYPAL GIFT NO LONGER ALLOWED IN POTN

  
  LOG IN TO REPLY
Wilt
Reader's Digest Condensed version of War and Peace [POTN Vol 1]
Avatar
41,908 posts
Gallery: 1 photo
Likes: 2616
Joined Aug 2005
Location: Belmont, CA
Post edited over 4 years ago by Wilt.
     
Jan 11, 2015 07:05 as a reply to  @ mozaa's post |  #444

I seem to recall that Pekka has already pointed out the coding error that used to be present...

The criteria (in error)was 500 posts AND 90 days, and not (correct) 500 posts OR 90 days

Pekka wrote in post #17372069 (external link)
I have now fixed that elusive bug which prevented members who have 500 posts and 90 days of membership posting to G&N forum. The reason was about the simplest one there is: the rule checker was set to: "500 days of membership and 90 posts" :) :oops::oops::oops:



Are you still having issues even now, mozaa?


You need to give me OK to edit your image and repost! Keep POTN alive and well with member support https://photography-on-the.net/forum/donate.p​hp
Canon dSLR system, Olympus OM 35mm system, Bronica ETRSi 645 system, Horseman LS 4x5 system, Metz flashes, Dynalite studio lighting, and too many accessories to mention

  
  LOG IN TO REPLY
rrblint
Listen! .... do you smell something?
Avatar
22,242 posts
Gallery: 38 photos
Best ofs: 2
Likes: 1569
Joined May 2012
Location: U.S.A.
     
Jan 11, 2015 08:37 |  #445

Wilt wrote in post #17376814 (external link)
I seem to recall that Pekka has already pointed out the coding error that used to be present...

The criteria (in error)was 500 posts AND 90 days, and not (correct) 500 posts OR 90 days

Pekka wrote in post #17372069 (external link)
I have now fixed that elusive bug which prevented members who have 500 posts and 90 days of membership posting to G&N forum. The reason was about the simplest one there is: the rule checker was set to: "500 days of membership and 90 posts" :) :oops::oops::oops:



Are you still having issues even now, mozaa?

The criteria has always included the AND operator. He had the numbers reversed "500 days and 90 posts.


Mark

  
  LOG IN TO REPLY
Wilt
Reader's Digest Condensed version of War and Peace [POTN Vol 1]
Avatar
41,908 posts
Gallery: 1 photo
Likes: 2616
Joined Aug 2005
Location: Belmont, CA
     
Jan 11, 2015 09:50 as a reply to  @ rrblint's post |  #446

:oops: doh


You need to give me OK to edit your image and repost! Keep POTN alive and well with member support https://photography-on-the.net/forum/donate.p​hp
Canon dSLR system, Olympus OM 35mm system, Bronica ETRSi 645 system, Horseman LS 4x5 system, Metz flashes, Dynalite studio lighting, and too many accessories to mention

  
  LOG IN TO REPLY
OhLook
Spiderwoman
Avatar
19,084 posts
Gallery: 74 photos
Best ofs: 2
Likes: 6865
Joined Dec 2012
Location: California: SF Bay Area
     
Jan 18, 2015 13:55 |  #447

Can't add metadata (except manually) in this post. The "Try to fill empty values . . ." button has always worked for me until now. I tried several times.


PRONOUN ADVISORY: OhLook is a she. | A FEW CORRECT SPELLINGS: lens, aperture, amateur, hobbyist, per se, raccoon, whoa, more so (2 wds.), shoo-in | IMAGE EDITING OK

  
  LOG IN TO REPLY
Pekka
THREAD ­ STARTER
El General Moderator
Avatar
17,800 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1556
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
Jan 18, 2015 14:49 |  #448

OhLook wrote in post #17388443 (external link)
Can't add metadata (except manually) in this post. The "Try to fill empty values . . ." button has always worked for me until now. I tried several times.

There is no metadata in that file, so there is nothing to be found. To troubleshoot these, download the image and view the metadata with either "file properties" (in Windows) or some other EXIF reader.


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
rrblint
Listen! .... do you smell something?
Avatar
22,242 posts
Gallery: 38 photos
Best ofs: 2
Likes: 1569
Joined May 2012
Location: U.S.A.
     
Jan 18, 2015 14:57 |  #449

For whatever reason Oh, this file contains no EXIF.


HOSTED PHOTO
please log in to view hosted photos in full size.



HOSTED PHOTO
please log in to view hosted photos in full size.


Mark

  
  LOG IN TO REPLY
OhLook
Spiderwoman
Avatar
19,084 posts
Gallery: 74 photos
Best ofs: 2
Likes: 6865
Joined Dec 2012
Location: California: SF Bay Area
     
Jan 18, 2015 18:11 |  #450

Pekka wrote in post #17388495 (external link)
There is no metadata in that file, so there is nothing to be found. To troubleshoot these, download the image and view the metadata with either "file properties" (in Windows) or some other EXIF reader.

I don't know how to get EXIF data from a downloaded image. I added them manually. ImageBrowser and the Mac's Preview program have them.

rrblint wrote in post #17388504 (external link)
For whatever reason Oh, this file contains no EXIF.

Very strange. I used Photobucket, the same as always.


PRONOUN ADVISORY: OhLook is a she. | A FEW CORRECT SPELLINGS: lens, aperture, amateur, hobbyist, per se, raccoon, whoa, more so (2 wds.), shoo-in | IMAGE EDITING OK

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

50,043 views & 16 likes for this thread
Bugs in AMASS
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff AMASS Forum Software Talk 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is noradenz
826 guests, 214 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.