Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff Forum Talk 
Thread started 07 Feb 2015 (Saturday) 10:03
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Posting images

 
eth3rton
Goldmember
Avatar
1,283 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 120
Joined Oct 2008
Location: KY, USA
     
Feb 07, 2015 10:03 |  #1

I am getting a failed/expired security token error when uploading images. It doesn't always give the error but has several times now. Any idea?

Thanks!


  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)
Pekka
El General Moderator
Avatar
17,830 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1601
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
Feb 07, 2015 15:13 |  #2

eth3rton wrote in post #17420104 (external link)
I am getting a failed/expired security token error when uploading images. It doesn't always give the error but has several times now. Any idea?

Thanks!

Possible reasons are:
proxy server
bad network

What browser do you use?
At what moment does the error emerge, when you open the uploaded, after upload, during upload?


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
eth3rton
THREAD ­ STARTER
Goldmember
Avatar
1,283 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 120
Joined Oct 2008
Location: KY, USA
     
Feb 07, 2015 15:49 as a reply to  @ Pekka's post |  #3

Chrome Version 40.0.2214.111 m

It will allow me to select the photo for upload and it appears to work but will error out at the end of the upload. I managed to get 3 or 4 to upload but the rest are giving me an error.

Thanks!


  
  LOG IN TO REPLY
BirdsofBC
Goldmember
Avatar
2,765 posts
Likes: 11765
Joined Sep 2010
Location: North Vancouver,Canada
     
Feb 08, 2015 09:29 |  #4

https://photography-on-the.net …/showthread.php​?t=1409816


https://www.birdsofbc.​com/ (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
eth3rton
THREAD ­ STARTER
Goldmember
Avatar
1,283 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 120
Joined Oct 2008
Location: KY, USA
     
Feb 15, 2015 14:46 |  #5

Done all of that and it still errors out when trying to upload a photo. :|


  
  LOG IN TO REPLY
WaltA
Goldmember
Avatar
3,865 posts
Gallery: 10 photos
Likes: 114
Joined Feb 2006
Location: Ladysmith, BC, Canada
     
Feb 15, 2015 16:19 as a reply to  @ eth3rton's post |  #6

I started a post a while back about my problems with Chrome. When I uploaded a photo it would blast me out of Chrome and delete chrome.exe. Turns out it was my virus protection, Trend Micro, that was causing it.

I put POTN as a Trusted Website in Trend Micro and all is good now.

Not exactly the same symptoms as you but I thought I'd chime in.


Walt
400D, 5D, 7D and a bag of stuff

  
  LOG IN TO REPLY
eth3rton
THREAD ­ STARTER
Goldmember
Avatar
1,283 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 120
Joined Oct 2008
Location: KY, USA
     
Feb 23, 2015 07:15 |  #7

Still no luck. Thanks for all the suggestions though.


  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

1,426 views & 1 like for this thread
Posting images
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff Forum Talk 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is sfchen
1037 guests, 335 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.