Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff AMASS Forum Software Talk 
Thread started 04 May 2015 (Monday) 23:36
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

This happening to anyone else?

 
the ­ flying ­ moose
Goldmember
1,629 posts
Likes: 69
Joined Dec 2006
     
May 04, 2015 23:36 |  #1

I will clink on a thread and usually the 2nd or 3rd post will have something like this on it. Once I go back out of the page, refresh and go back to that thread it is gone. It will not happen every time but its happened more than once now.

I am also getting the following error when I am typing and it tries to save my draft.


HOSTED PHOTO
please log in to view hosted photos in full size.



HOSTED PHOTO
please log in to view hosted photos in full size.




  
  LOG IN TO REPLY
Nogo
World Record Holding Most Boring Commenter
7,460 posts
Gallery: 15 photos
Likes: 505
Joined Dec 2013
Location: All Along the Natchez Trace (Clinton, MS)
     
May 04, 2015 23:40 |  #2

I've had the second error but it quickly corrects itself every time so i didn't worry about it.

Looks like simple network problems. I know another site I use had problems like that and changing from my ISP's DNS server to Google's DNS corrected the problem. Could be something simple like that.


Philip
Does the TF actually know about the soda cans and PVC pipe from 30 years ago?

  
  LOG IN TO REPLY
Pekka
El General Moderator
Avatar
17,711 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1480
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
May 05, 2015 13:01 |  #3

Re: Problem 1:

Never seen that element mispositioned.
What browser do you use?

Re: Problem 2:

As nogo said: usually happens when network is flakey.

With post editor, this error might also show when:
- on iPad you come back to a tab where post editor is open.
- when your computer resumes from sleep.


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
the ­ flying ­ moose
THREAD ­ STARTER
Goldmember
1,629 posts
Likes: 69
Joined Dec 2006
     
May 05, 2015 13:32 |  #4

Pekka wrote in post #17544620 (external link)
Re: Problem 1:

Never seen that element mispositioned.
What browser do you use?

Re: Problem 2:

As nogo said: usually happens when network is flakey.

With post editor, this error might also show when:
- on iPad you come back to a tab where post editor is open.
- when your computer resumes from sleep.

Safari is the browser I use. It also did it on Firefox on an Android tablet but I was unable to screen capture it.

As for problem #2, the funny thing was I was actually making this post and attaching the first image. After the image attached it gave me that error message.




  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

748 views & 0 likes for this thread
This happening to anyone else?
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff AMASS Forum Software Talk 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is AmyBlack
1995 guests, 375 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.