Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Photo Sharing & Visual Enjoyment Astronomy & Celestial 
Thread started 14 Jan 2013 (Monday) 14:58
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

first attemt at star trails

 
keyfox11
Member
Avatar
90 posts
Joined May 2013
Location: California, USA
     
May 23, 2013 17:40 |  #31

Romax12 wrote in post #15960048 (external link)
I think its either a bad program youre using for stacking the images or your camera isnt steady enough. Were there any winds or something like that that might made your tripod move during the shooting?

I was using StarStaX to blend my images. There was no wind, tripod/camera was not touched. I think it's my tripod. Did I mention it's only a $30 one? :p

gmikol wrote in post #15960080 (external link)
Definitely turn IS off...

I'm going to try again tonight without IS. We'll see if that helps. I'll post results.

Thanks guys!


-Malcolm-
Murphy's law states: 'If you drop your camera, the L will ALWAYS hit first!
I thrive on comments...
Gear List

  
  LOG IN TO REPLY
keyfox11
Member
Avatar
90 posts
Joined May 2013
Location: California, USA
     
May 24, 2013 10:00 |  #32

And here's Mark II:

IMAGE NOT FOUND
IMAGE IS A REDIRECT OR MISSING!
HTTP response: NOT FOUND | MIME changed to 'image/gif' | Redirected to error image by FLICKR


Looks like IS was the culprit. 25", f/4.0, ISO 125. 100 shots covering the space of an hour.

-Malcolm-
Murphy's law states: 'If you drop your camera, the L will ALWAYS hit first!
I thrive on comments...
Gear List

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

6,272 views & 0 likes for this thread
first attemt at star trails
FORUMS Photo Sharing & Visual Enjoyment Astronomy & Celestial 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is LEZARDO
910 guests, 320 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.