Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Post Processing, Marketing & Presenting Photos Presentation & Building Galleries 
Thread started 12 Nov 2013 (Tuesday) 12:13
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Zenfolio not showing up correctly in IE..

 
digitalduck
Senior Member
Avatar
595 posts
Likes: 12
Joined Aug 2013
Location: Fargo, ND
     
Nov 12, 2013 12:13 |  #1

So I am almost finished with my first website on zenfolio and am (almost) ready to post here saying "Finally have my first sit etc, etc" but im running into a snag... the template welcome message shows up fine on Firefox but horribly on IE. Im using IE8 and I don't know if it shows up the same on other versions... Am i missing something in the setup with Zenfolio, or is this a known issue?

Thank you!

http://www.charlesmpho​to.com/ (external link)




  
  LOG IN TO REPLY
Lowner
"I'm the original idiot"
Avatar
12,924 posts
Likes: 12
Joined Jul 2007
Location: Salisbury, UK.
     
Nov 12, 2013 13:11 |  #2

Not an issue I've ever had with zenfolio personally.


Richard

http://rcb4344.zenfoli​o.com (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
John
Goldmember
Avatar
1,401 posts
Likes: 33
Joined Oct 2006
     
Nov 12, 2013 13:30 |  #3

It looks fine in IE9. Have you tried to turn on compatibility mode in IE8?

I blame Microsoft for this but any version of IE before 9 was horrible to design for because MS didn't follow the web standards. They've done better with IE9/10 but still not as good as Firefox/Chrome.


john | gear | web hosting deal for POTN members!

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

527 views & 0 likes for this thread
Zenfolio not showing up correctly in IE..
FORUMS Post Processing, Marketing & Presenting Photos Presentation & Building Galleries 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is the_LAD
944 guests, 341 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.