Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
Thread started 16 Feb 2014 (Sunday) 09:06
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Sigma 500 Super OCF Question

 
Bclaf
Member
75 posts
Likes: 1
Joined May 2011
Location: Shalimar
     
Feb 16, 2014 09:06 |  #1

Hello,

I currently have a pair of Sigma EF-500 DG Super flashes. I have a set of cowboy studio triggers (Cheap but they work). Anyway, when I have the flashes off camera they will not fire in manual mode. I left my flash manuals back home (in college now) and couldn't find a thread with people having this problem.

Does anyone have experience with this ordeal? I will try having one of the flashes on camera and the other next time I do a shootaround and see if that will get them to fire off camera in manual mode.


Gripped 6D
Gripped Rebel T1i
Canon 24-105L/85mm f1.8/50mm f1.8
http://www.flickr.com/​photos/bclaf (external link)
IG: bclaf

  
  LOG IN TO REPLY
FlashZebra
This space available
Avatar
4,427 posts
Joined Mar 2006
Location: Northern Kentucky
     
Feb 16, 2014 10:45 |  #2

Bclaf wrote in post #16693385 (external link)
Hello,

I currently have a pair of Sigma EF-500 DG Super flashes. I have a set of cowboy studio triggers (Cheap but they work). Anyway, when I have the flashes off camera they will not fire in manual mode. I left my flash manuals back home (in college now) and couldn't find a thread with people having this problem.

Does anyone have experience with this ordeal? I will try having one of the flashes on camera and the other next time I do a shootaround and see if that will get them to fire off camera in manual mode.

Read this short "tip" focused specifically on this issue:

http://flashzebra.com …gmamanualmode/i​ndex.shtml (external link)

Please let us know if this info resolves your manual flash use issue.

Enjoy! Lon


*
http://flashzebra.com/ (external link)
*

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

574 views & 0 likes for this thread
Sigma 500 Super OCF Question
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is Pamw
844 guests, 273 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.