Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff AMASS Forum Software Talk 
Thread started 03 Dec 2014 (Wednesday) 09:55
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

"Security token failed/expired, please reload the page and try again"

 
WhyFi
Goldmember
Avatar
2,766 posts
Gallery: 237 photos
Best ofs: 1
Likes: 805
Joined Apr 2008
Location: I got a castle in Brooklyn, that's where I dwell.
     
Dec 03, 2014 09:55 |  #1

I'm getting this notice an awful lot when I click on just about anything: Start a new thread, Post to thread, Search, Add to gallery/Edit Metadata, etc. Reloading sometimes helps, but obviously hasn't eliminated the problem. Is this a known issue with a solution?


Bill is my name - I'm the most wanted man on my island, except I'm not on my island, of course. More's the pity.

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)
Traci_Ann
I'm a masochist
Avatar
3,590 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 261
Joined May 2005
Location: Portland, Oregon
     
Dec 03, 2014 10:04 |  #2

I haven't seen another members with this issue. Perhaps try a different browser? Any cookie blocking plugins? Any other plugins that may be blocking scripts?


Sevas Tra

  
  LOG IN TO REPLY
WhyFi
THREAD ­ STARTER
Goldmember
Avatar
2,766 posts
Gallery: 237 photos
Best ofs: 1
Likes: 805
Joined Apr 2008
Location: I got a castle in Brooklyn, that's where I dwell.
     
Dec 03, 2014 10:16 |  #3

Nothing different from the previous iteration of the forum and nothing unusual in terms of privacy/security settings - standard cookie handling, I'm not browsing in tinfoil-hat, batten-down-the-bunker mode or anything. Chrome is the browser of choice


Bill is my name - I'm the most wanted man on my island, except I'm not on my island, of course. More's the pity.

  
  LOG IN TO REPLY
Traci_Ann
I'm a masochist
Avatar
3,590 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 261
Joined May 2005
Location: Portland, Oregon
     
Dec 03, 2014 10:19 |  #4

First thing to do is to try on a different browser and maybe even a different device. To eliminate your browser or device.


Sevas Tra

  
  LOG IN TO REPLY
Harm
I don't always post, but when I do, I drink Dos Equis....
Avatar
48,626 posts
Gallery: 13 photos
Likes: 484
Joined Jan 2008
     
Dec 03, 2014 10:19 |  #5

That is really bizarre - I am using chrome with no issues...


SmugMug (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
Chet
my rates fluctuate
Avatar
43,254 posts
Gallery: 130 photos
Likes: 2130
Joined Sep 2007
     
Dec 03, 2014 10:25 |  #6

I use Chrome almost exclusively on multiple OS's from XP, Vista, Windows 7 & 8.1 and have not seen this issue. Could you screen cap the error and post?


Curator of the Bob's Pickle Emporium experience. -As always, One location to serve you better!
~Feel good today and donate to this great forum~ LINK
My Gear List

  
  LOG IN TO REPLY
Pekka
El General Moderator
Avatar
17,849 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1690
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
Dec 03, 2014 10:29 |  #7

WhyFi wrote in post #17308156 (external link)
I'm getting this notice an awful lot when I click on just about anything: Start a new thread, Post to thread, Search, Add to gallery/Edit Metadata, etc. Reloading sometimes helps, but obviously hasn't eliminated the problem. Is this a known issue with a solution?

Not a common issue. I can check out your sessions and see if there are anything strange. Security token is simply a string that is sent to server, if the string does not match your session (when you log out+ log in on other tab for example) then it fails.

Try using only one tab in that browser.


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
Pekka
El General Moderator
Avatar
17,849 posts
Gallery: 35 photos
Best ofs: 7
Likes: 1690
Joined Mar 2001
Location: Hellsinki, Finland
     
Dec 03, 2014 10:36 as a reply to  @ Pekka's post |  #8

You could also try this: log out, then delete all cookies from photography-on-the.net and then log in again.


The Forum Boss, El General Moderator
AMASS 2.1 Changelog (installed here now)

  
  LOG IN TO REPLY
WhyFi
THREAD ­ STARTER
Goldmember
Avatar
2,766 posts
Gallery: 237 photos
Best ofs: 1
Likes: 805
Joined Apr 2008
Location: I got a castle in Brooklyn, that's where I dwell.
     
Dec 03, 2014 10:50 |  #9

Pekka wrote in post #17308263 (external link)
You could also try this: log out, then delete all cookies from photography-on-the.net and then log in again.

This seems to have done it. I can actually access the "Add to Gallery/Edit Metadata" for the first time and haven't yet seen the error pop up again. Thanks!


Bill is my name - I'm the most wanted man on my island, except I'm not on my island, of course. More's the pity.

  
  LOG IN TO REPLY
Traci_Ann
I'm a masochist
Avatar
3,590 posts
Gallery: 27 photos
Likes: 261
Joined May 2005
Location: Portland, Oregon
     
Dec 03, 2014 11:16 |  #10

WhyFi wrote in post #17308300 (external link)
This seems to have done it. I can actually access the "Add to Gallery/Edit Metadata" for the first time and haven't yet seen the error pop up again. Thanks!

Awesome!


Sevas Tra

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

2,472 views & 2 likes for this thread
"Security token failed/expired, please reload the page and try again"
FORUMS Community Talk, Chatter & Official Stuff AMASS Forum Software Talk 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is Glennalvord
789 guests, 201 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.