Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
Thread started 06 Jul 2007 (Friday) 09:59
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

580 Flash operation question

 
harleygirl239
Senior Member
Avatar
309 posts
Joined Nov 2006
Location: Oregon
     
Jul 06, 2007 09:59 |  #1

The select/set button on the 580 doesn't seem to be working and I'm wondering what could cause this. Just now trying to figure it out. What could I be doing wrong?:confused:


Canon 40D, 100-400, 300mm, 400mm, , 16-35II, 100mm macro, 580EXII, 24-105, 10-22
Dynatran tripod/monopod

  
  LOG IN TO REPLY
PacAce
Cream of the Crop
Avatar
26,899 posts
Likes: 39
Joined Feb 2003
Location: Keystone State, USA
     
Jul 06, 2007 10:22 |  #2

What exactly are you trying to do? What setting is the flash in?


...Leo

  
  LOG IN TO REPLY
Lotto
Goldmember
Avatar
2,750 posts
Likes: 192
Joined Mar 2005
Location: Southern California
     
Jul 06, 2007 13:43 |  #3

Sounds like the diffuse panel is not seating in all the way.


5D, 24-105L, 70-200L IS, 85mm Art, Godox

  
  LOG IN TO REPLY
harleygirl239
THREAD ­ STARTER
Senior Member
Avatar
309 posts
Joined Nov 2006
Location: Oregon
     
Jul 06, 2007 19:12 as a reply to  @ Lotto's post |  #4

Hmm I guess maybe I should read a bit more about it and maybe take it to the local camera shop for a checkup.
This is new to me so I do get frustrated with it, I don't seem to have any trouble with the macro ring lite.
Thanks


Canon 40D, 100-400, 300mm, 400mm, , 16-35II, 100mm macro, 580EXII, 24-105, 10-22
Dynatran tripod/monopod

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

996 views & 0 likes for this thread
580 Flash operation question
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is PhotoManiacs
299 guests, 184 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.