Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Canon EOS Digital Cameras 
Thread started 17 Nov 2007 (Saturday) 05:16
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

HELP - Strange 1Dmk2 problem

 
dpurslow
Senior Member
Avatar
783 posts
Joined Jun 2005
Location: Haverfordwest - West Wales UK
     
Nov 17, 2007 05:16 |  #1

Hi there,

Yesterday half way through a shoot I noticed that the little star was in the bottom of my viewfinder.

taking a few seconds to take a peek at it, i noticed that the bracketing indicators were on my top lcd screen.

Looking at my images they seems to indicate that the camera was bracketing and it had all the normal -1/3 -2/3 etc on the exif.

The thing is the camera IS NOT set to bracket mode and the actual setting were NOT changing, the camera just things it is !

Also, in burst mode it will only do 5 shots - (I have a 5 shot bracket set in my personal settings)

I could not turn bracketing on or off using the menu's - It did not matter what mode I was shooting

The camera just thinks its in bracket mode but does not actually do any of the functions

any ideas ?


Regards,
David Purslow
07799 666808
/EMAIL] (external link)Birmingham Wedding Photographer (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
GyRob
Cream of the Crop
10,044 posts
Likes: 743
Joined Feb 2005
Location: N.E.LINCOLNSHIRE UK.
     
Nov 17, 2007 09:02 |  #2

is this the case were your on the wrong setting when you TURNED the camera on ,
ones ON and the other goes to that symble ?
Rob.


"The LensMaster Gimbal"
http://www.lensmaster.​co.uk/rh1.htm (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

670 views & 0 likes for this thread
HELP - Strange 1Dmk2 problem
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Canon EOS Digital Cameras 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is KarenJ66
1103 guests, 362 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.