Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Canon EOS Digital Cameras 
Thread started 29 Dec 2008 (Monday) 00:46
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Cannot import pictures from xti to computer

 
Bioshock
Senior Member
Avatar
469 posts
Gallery: 1 photo
Likes: 21
Joined May 2007
Location: Washington DC
     
Dec 29, 2008 00:46 |  #1

Hey everyone,

Just wondering if anyone has experienced a problem I seem to be having.

For some reason my camera is no longer being recognized when I connect it to my computer using a usb cable. I used to be able to plug it in, turn on the camera and import it using lightroom or I could even browse it using windows explorer. However now when I connect and turn the camera on the camera just powers on like normal. (unlike usual when it goes to a black screen and starts the import) I'm unable to import anything or browse to the camera through windows explorer.

I don't think its computer spacific since I"ve tried it on a few different computers and they have the same issue.

This isn't a critical issue as I can take the card out and import it using a card reader but it still would be nice to get the funtionality back. Any ideas why this started and how to fix it?

Hope that makes sense. Thanks in advance. :-)


Kevin: 5D Mark III, Canon 7D
Canon 70-200mm f/2.8L IS, Canon 50mm 1.4, Tamron 28-75mm 2.8, Canon 100mm 2.8L IS Sigma 10-20mm,Kenko Tubes, 430ex
My Site, (external link) Flickr (external link), Facebook Photo Page (external link), Tweet with me (external link)http://www.facebook.co​m/kmillerphotography (external link)

  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

520 views & 0 likes for this thread
Cannot import pictures from xti to computer
FORUMS Canon Cameras, Lenses & Accessories Canon EOS Digital Cameras 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is jeffing
698 guests, 277 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.