Approve the Cookies
This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and our Privacy Policy.
OK
Index  •   • New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Guest
New posts  •   • RTAT  •   • 'Best of'  •   • Gallery  •   • Gear  •   • Reviews
Register to forums    Log in

 
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
Thread started 20 Mar 2010 (Saturday) 11:05
Search threadPrev/next
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

Cactus V2S Question

 
Edbee
Member
Avatar
135 posts
Joined Sep 2008
Location: MASS
     
Mar 20, 2010 11:05 |  #1

I have some Cactus V2S equipment that I am in the process of selling and encountered a problem(?) that I don't understand. A fellow came by to purcahse them and had Lumadyne studio strobes with portable power packs which the V2s wouldn't fire. We tried them on two different strobes with no luck. We then tried firing his strobes with my 40D and had no problem. Additionally I used the V2s to fire my 580 EX II and had no problem doing that. (?) Anyone have an explanation.




  
  LOG IN TO REPLY
gonzogolf
dumb remark memorialized
29,296 posts
Gallery: 40 photos
Likes: 1786
Joined Dec 2006
     
Mar 20, 2010 17:35 |  #2

It may be that the lumadynes require a higher trigger voltage.




  
  LOG IN TO REPLY
Edbee
THREAD ­ STARTER
Member
Avatar
135 posts
Joined Sep 2008
Location: MASS
     
Mar 20, 2010 18:44 |  #3

---------------

It may be that the lumadynes require a higher trigger voltage

I'm sure you are right. I did not realize the camera or the V2s supplied a voltage, I was under the impression that it only closed an open circuit with the voltage being supplied by the flash or strobe.




  
  LOG IN TO REPLY
sponsored links
(this ad will go away when you log in as a registered member)

811 views & 0 likes for this thread
Cactus V2S Question
FORUMS General Gear Talk Flash and Studio Lighting 
AAA
x 1600
y 1600

Jump to forum...   •  Rules   •  Index   •  New posts   •  RTAT   •  'Best of'   •  Gallery   •  Gear   •  Reviews   •  Member list   •  Polls   •  Image rules   •  Search   •  Password reset

Not a member yet?
Register to forums
Registered members may log in to forums and access all the features: full search, image upload, follow forums, own gear list and ratings, likes, more forums, private messaging, thread follow, notifications, own gallery, all settings, view hosted photos, own reviews, see more and do more... and all is free. Don't be a stranger - register now and start posting!


COOKIES DISCLAIMER: This website uses cookies to improve your user experience. By using this site, you agree to our use of cookies and to our privacy policy.
Privacy policy and cookie usage info.


POWERED BY AMASS forum software 2.1forum software
version 2.1 /
code and design
by Pekka Saarinen ©
for photography-on-the.net

Latest registered member is theshaman
1550 guests, 376 members online
Simultaneous users record so far is 15144, that happened on Nov 22, 2018

Photography-on-the.net Digital Photography Forums is the website for photographers and all who love great photos, camera and post processing techniques, gear talk, discussion and sharing. Professionals, hobbyists, newbies and those who don't even own a camera -- all are welcome regardless of skill, favourite brand, gear, gender or age. Registering and usage is free.